Verzekerde en onverzekerde zorg

Vergoed door alle verzekeraars

Harsen

Harsen

Harsen is het verwijderen van het haar tot onder het huidoppervlak. Hierbij worden zowel de haarschacht als de haarwortel verwijderd. Doordat een nieuwe haar moet worden gevormd, heeft harsen een langduriger effect dan depilatie (scheren). Het behandelde gebied blijft 4 weken lang haarvrij.
Wij gebruiken 2 verschillende harssoorten. Een vloeibare hars die wordt aangebracht met een spatel en een roller die voor grotere lichaamsdelen wordt gebruikt. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van harsstrips.
Dit werkt vaak efficiënter dan sugarwax (zonder strips), omdat er grotere oppervlakten in een kortere tijdsperiode kunnen worden behandeld. Het is de ideale methode voor snelle ontharing van grotere lichaamsdelen zoals armen, benen, ruggen en de brazilian wax.
De gebruikelijke manier om te harsen is iedere 4 weken. Als de haren langer of korter zijn dan 4 weken, dan bemoeilijkt dit de verdere behandeling. De lengte van de haren zijn dus essentieel van belang en daarbij wordt het aangeraden 4 weken aan te houden. Mocht er wat tussenkomen, dat er een langere tussenpoos in zit, dan wordt aangeraden de te behandelen gebied 2 weken van tevoren te scheren.
Verder is het de bedoeling dat de huid olievrij is en dat er geen gebruik gemaakt wordt van deodorant onder de oksels.
Careers at Roza Clinics

Kom ons team versterken!