Verzekerde en onverzekerde zorg

Vergoed door alle verzekeraars

Threaden/epileren

Threaden/epileren

Threading is een traditionele, oosterse manier van ontharen wat wordt beschouwd als een van de beste methodes voor tijdelijke gezichtsontharing. Met twee draadjes, die kruislings volgens een speciale techniek bewegen, verwijderen we zelfs de kleinste donshaartjes, die met een pincet vaak lastig te pakken zijn. Deze manier van ontharen is huidvriendelijk en hygiënisch. Bovendien blijven de haartjes lang weg en komen ze fijner terug. Met geen enkele andere methode krijg je je wenkbrauwen zo strak en natuurlijk in model.

Threading is geschikt voor het ontharen van de bovenlip, kin, wangen, voorhoofd en wenkbrauwen en is geschikt voor ieder huidtype.
Voor de gevoelige huid
Voor mensen met een gevoelige huid is je gezicht ontharen met een touwtje heel geschikt. Je huid komt namelijk niet in contact met hars of andere schoonheidsproducten. Alleen het katoenen draadje. Je kunt na het epileren dan je eigen vertrouwde verzorgingsproducten blijven gebruiken.
Snel van de ongewenste haartjes in je gezicht af? De threading techniek verlost je effectief en langdurig van vervelende haartjes op je bovenlip, kin en wangen. De haartjes blijven gemiddeld tussen de twee en vier weken weg.

  • Epileren met touw is heel secuur. Alle haartjes worden verwijderd op het gezicht en wanneer je je wenkbrauwen op deze manier epileert zullen deze strak, recht en mooi gevormd zijn
  • De haartjes breken niet af tijdens het epileren waardoor je langer geniet van mooie gevormde wenkbrauwen en een gladde huid
  • Het is snel en de haartjes blijven lang weg omdat je tevens de wortel en de donshaartjes verwijdert
  • Het kan al vanaf 1 mm dus je hoeft niet onnodig de haren lang te laten groeien zoals met harsen
  • Kan op elke, dus ook de gevoelige, huid
Careers at Roza Clinics

Kom ons team versterken!