Verzekerde en onverzekerde zorg

Vergoed door alle verzekeraars

Wimperextensions

Wimperextensions

Tegenwoordig kan iedereen van lange en volle wimpers genieten. Nooit meer een strijd in de ochtend om je wimpers zo lang, vol en gekruld mogelijk proberen te krijgen met een wimperkrultang en mascara. Het is hetzelfde concept als haarextensions, haarfijne wimpers van echte haartjes gemaakt, die je 3 tot 4 weken plezier bieden. Na deze behandeling hoef je helemaal geen mascara meer te gebruiken.
Wimperextensions is echt een populaire hype geworden. Het is geheel persoonsafhankelijk om te bepalen voor welke look jij gaat. Heb je liever de glamorous look en mag het gezien worden? Dat kan zeker, hier hebben we verschillende diktes en lengtes voor. Wij maken dan gebruik van de 3D Russian Volume techniek. Dit houdt in dat er op 1 echte wimperhaartje 3 of meer wimpers worden geplakt. Dit is afhankelijk van de wens van de klant.
Wil je toch liever voor de natuurlijke look gaan? Dat kan zeker! Dan kiezen wij ervoor om gebruik te maken van de One by One techniek, waarbij er 1 wimperextension op 1 echte wimperhaartje wordt geplaatst.
Als je het verbluffende resultaat eenmaal hebt ervaren, wil je jezelf eigenlijk niet meer zonder zien.
Careers at Roza Clinics

Kom ons team versterken!