Verzekerde en onverzekerde zorg

Vergoed door alle verzekeraars

Disclaimer

1. Behandelresultaten
Alle resultaten van een behandeling zijn van diverse factoren afhankelijk en zijn per persoon altijd verschillend. De meest voorkomende factoren worden benoemd in ons informed consent. Download deze hieronder voor meer informatie en neem bij onzekerheid altijd eerst contact op met één van onze specialisten.

 

2. Aansprakelijkheid 
Ondanks  voortdurende zorg en aandacht welke wij besteden aan de uitvoering van elke behandeling, kan Roza Beautycentre niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Ook aanvaardt Roza Beautycentre geen aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met onze behandeling zolang de voorwaarden in ons informed consent worden opgevolgd. Download voor meer informatie hieronder ook ons informed consent.

 

3. Herzien van informatie en klantgegevens
Roza Beautycentre behoud zich het recht voor om de inhoud van de website, de tekst van deze verklaring en de informatie omtrent behandelingen op elk gewenst moment te wijzigen. Met het gebruik van deze website verklaart de gebruiker uitdrukkelijk dat dit op eigen risico gebeurt.