Verzekerde en onverzekerde zorg

Vergoed door alle verzekeraars

Peelings

Peelings

Deze behandeling bevat:
  • Oppervlakte reiniging
  • Ontsmetten van het gezicht
  • Peeling aanbrengen en in laten werken
  • Eventueel Dieptereiniging
  • Masker aanbrengen
  • Oog, lip & dagverzorging
Wil je echt een specifiek huidprobleem aanpakken? Dan begin je altijd éérst met een Level 1 peeling Ormedic Lift of Signature Facelift behandelingen om je huid voor te bereiden. Hierna gaan we in overleg over op een meer doelgerichte peeling, zoals de Level 2 Wrinkle Lift peel, Lightening Lift Peel of de Acne Peel.
Pak je grove huidstructuur aan met de Wrinkle Lift Peel van Image Skincare. De peeling bevat glycolzuur en retinol die beide een positieve werking hebben op rimpels en grove poriën.
Met de Lightening Lift peeling op basis van kojic acid pakken we oppervlakkige pigmentvlekken aan zodat deze minder zichtbaar worden.
Dan is er nog de acne peel. Deze peeling is op basis van een combinatie van salicylzuur en glycolzuur. Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorg ervoor dat overmatige talg de poriën niet afsluit. Het glycolzuur zorgt voor een milde verwijdering van dode huidcellen en een snellere celvernieuwing. Ideaal bij een huid met acne, een vette huid en verwijde poriën. Als sterkste peelings hebben we ook nog de Level 3 BHA lift, wat een ideale peeling is voor ernstige acne op basis van salicylzuur.

Voor deze behandelingen kunt u mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van uit de ziektekostenverzekering.

Voor optimaal resultaat wordt geadviseerd een doelgerichte peeling in kuurverband 6 keer te ondergaan, met telkens een tussenpose van 2 weken. Ook wordt sterk geadviseerd de thuisproducten van Image Skincare te gebruiken bij het aangaan van een kuur.
Careers at Roza Clinics

Kom ons team versterken!